طرز تهیه کیک ساده ؛ کمهزینه و حرفهای
تهیه کیک ساده از آن چیزهایی است که دستورهای متفاوتی برای آن وجود دارد. در واقع از یک طرف دست شما برای انتخاب نوع و مزه آن باز است؛ از طرف دیگر ممکن است میان تعداد زیادی از دستورها گم شوید و نتوانید انتخاب کنید. در این مطلب یکی از دستورهای خوشمزه و ساده با ظاهری زیبا را به شما آموزش میدهیم. همچنین میتوانید دستور پخت کیک ساده برای مهمانیها را هم بخوانید.
طرز تهیه کیک ساده
کیک ساده یکی از کیکهای پایه برای درستکردن کیک تولد است. همچنین میتوانید آن را در مهمانیها و به عنوان صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید. حالا که برای ورود به تابستان آماده میشویم، این کیک میتواند یکی از بهترین خوراکیها برای دورهمیهای خانوادگی و دوستانه شما باشد. پس برای نوشتن دستور پخت یک کیک ساده و خوشمزه، قلم و کاغذتان را آماده کنید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱.۵ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- روغن ۱ لیوان
- ماست ۴ قاشق غذاخوری
- آرد ۳ لیوان
- بیکینگپودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- قالب دلخواه
- کاغذ روغنی به مقدار لازم
مدتزمان آمادهسازی مواد کیک، ۵ دقیقه و زمان پخت آن حدود ۹۰ دقیقه طول میکشد. همچنین این کیک برای ۶ تا ۸ نفر مناسب است.
طرز تهیه
- ابتدا تخممرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن خوب بزنید تا کف کند.
- سپس وانیل و شکر را به کاسه اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفیدرنگ شود. حواستان باشد که حتما این مرحله را باحوصله انجام دهید و از سفیدرنگشدن مایه نگذرید.
- حالا ماست، روغن و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد و بیکینگپودر را با هم الک کنید و مرحلهبهمرحله به مواد اضافه کنید. این کار را باید بهسرعت انجام دهید؛ طوری که پف تخممرغها نخوابد و از بین نرود.
- در این مرحله فر را روشن کنید و آن را روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
- بعد از اضافهکردن آرد، آن را با همزن دستی یا خاموش هم بزنید و توجه کنید که گلولههای آردی باقی نمانند.
- حالا به مدت ۳۰ ثانیه مایه را با دور تند همزن بزنید.
- به اندازه کف و دیواره قالب، کاغذ روغنی را برش بزنید و در کف آن پهن کنید؛ طوری که دیوارههای آن را بپوشاند.
- سپس روی کاغذ را در کف و دیوارهها، با کره یا روغن چرب کنید و مایه کیک را بهآرامی در آن بریزید.
- میتوانید در این مرحله روی کیک را با کنجد و دانههای دلخواه تزئین کنید.
- کیک را به مدت ۱ ساعت و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. یادتان نرود که بههیچوجه در فر را قبل از اتمام این زمان باز نکنید.
- بعد از اینکه کیک را از فر درآوردید، باید صبر کنید تا سرد شود. بعد آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی را بردارید.
اگر تمام مراحل را قدمبهقدم پیش آمده باشید، حالا یک کیک زیبا و خوشمزه روبهرویتان است؛ نوش جان!
امیدواریم این مقاله در خاطرهسازی برای شبی بهیادماندنی به شما کمک کرده باشد. شما میتوانید انواع دستور پخت کیکهای مختلف را در مجله اسنپ مارکت بخوانید و از آنها برای محبتورزی به اعضای خانواده و دوستان خود بهره بگیرید. نوش جان!
این رپورتاژ توسط وبسایت تریبون ارسال شده است و درسی فا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده ندارد.